Oldalmenü
Szavazás
szerintetek milyen?
Nem tetszik
Elmegy, de......
Átlagos
Egész jó
Nagyon profi
Naptár

Üdvözöljük honlapunkon! 

 

Családi vállalkozás,  melyben alaptevékenységként Pénzügyi és számviteli szolgáltatásokra szakosodva próbálunk helytállni.

        Két fővel látjuk el ezt a tevékenységet. 
  Mivel a mai világ arról szól, hogy állandóan változni, megújulni kell, ezért mindig kigondolunk valami újat, valami mást.

 Arra törekszünk, hogy vállalkozásunk pozitív legyen, tehát egy jól működő  vállalkozást mondhassunk a magunkénak.

 Mivel a ma működő különböző hatóságok irányelveinek, szabályzatainak betartása elsődleges szempont vállalkozásunkban, ezért igyekszünk minden kötelezettségünknek maradéktalanul és határidőre eleget tenni.

 A mai követelmények nagy kihívás elé állítják a vállalkozóinkat. Épp ezért minden cég számára egyre fontosabbá válik a könyvelés és a kapcsolódó adminisztráció magas színvonalú ellátása.

      Az APEH és a többi hatóság ellenőrzései megszigorodtak, ezekért a területekért a cég vezetői és tulajdonosai anyagi, vagy akár bűntetőjogi felelősséggel tartoznak. Elsődleges célunk munkánkkal átfogóan, teljes körűen segíteni vállalkozását. Szolgáltatásainkat szakképzett, regisztrált könyvelővel, ügyintézővel végezzük. Felelősséget vállalunk munkánkért vállalkozási szerződés keretein belül. 

  Engedje, hogy átvállaljuk és profi szinten,több nyereséggel szolgáljuk cégét minden helyzetben. 

Válassza irodánkat, ahol színvonalas szolgáltatást nyújtunk az Ön számára. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy teljes körű ügyintézést nyújtsunk.

    Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretne bennünket jobban megismerni, illetve bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy küldjön akár azonnali üzenetet nekünk, hogy minél előbb fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

 Úgy gondoljuk, hogy a problémák azért vannak,  hogy megoldjuk azokat! És ha ebben a mai világban ezek a dolgok kicsit bonyolultabbak, kicsit nehézkesebbek, azért nem adjuk fel, és mindent elkövetünk azért, hogy akár az Ön problémáinak megoldására is tudjunk javaslatot tenni!